• Placeholder

Budva-Kotor-Ulqin, 39€, 2 Dite, 07 Mars

39

Budva-Kotor-Ulqin, 39€, 2 Dite, 07 Mars

Category:

Budva-Kotor-Ulqin, 39€, 2 Dite, 07 Mars

Programi i detajuar

🌺 Dita e pare: Tirane – Budva-Kotorr
Nisja nga Tirana ne oren 07:00

Ndalese ne piken doganore Muriqan per kryerjen e procedurave doganore. Pas doganes i drejtohemi qytetit te Budves dhe Kotorrit.
Ndalese panoramike ne Shen Stefan. Vizite ne Budva ku do te vizitojme Kercimtaren e Budves, Qytetin e Vjeter, Citadelen, Portin e Jahteve. Kohe e lire per dreke. Pas dreke nisemi drejt Kotorit ku do te viziojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve. Pasdite akomodim ne hotel ne Ulqin, pregatitje per darken me muzike.

🌺 Dita e dyte: Ulqin- Shkoder- Tirana
Pas mengjesit ne Ulqin, vizitojme qendren e qytetit dhe Kalane e Ulqinit. Dreke e lire. Me pas nisemi drejt qytetit te Shkodres, ku do te vizitojme sheshin kryesor te qytetit dhe me deshiren e grupit,  Kalane e Rozafes
Me pas i drejtohemi Tiranes ku mendohet te mberrijme nga darka.

Ne cmim perfshihet
* Transporti vajtje – ardhje
* Akomodimi ne hotel me mengjes dhe darke
* Guide shoqeruese

Nuk perfshihet

  • Tarifat e hyrjeve ne muze dhe ne qytetin e vjeter te Kotorit