• Placeholder

Canakkale, Izmir, Bursa, Stamboll, 5 dite, 149€/Person. Nisja 12 Mars

149

Canakkale, Izmir, Bursa, Stamboll, 5 dite, 149€/Person. Nisja 12 Mars

Category:

Canakkale, Izmir, Bursa, Stamboll, 5 dite, 149€/Person. Nisja 12-16 Mars

Programi i detajuar
Dita e Parë : Nisja nga Tirana  nje dite me pare dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Vazhdim I rruges drejt Canakkalese. Vizite e qytetit, Statuja Trojane, kulla e sahatit, Kalaja Cimenlik.  Akomodimi ne hotel.  Fjetje ne Canakkale

Dita e Dyte: Mengjesi ne hotel, pas konsumimit te mengjesit vazhdojme rrugen drejt Trojes se vjeter, nje nga qytetet me te vjeter te Turqise. Pasi mberrijme ne Izmir bejme akomodimin ne hotel dhe me pas vazhdojme shetitjet tona drejt Sheshit Gunogdu, Kulla e sahatit, Xhamia Hisar dhe pazari i vjeter. Fjetje ne Izmir

Dita e Trete: Mengjesi ne hotel, pas konsumimit te mengjesit vazhdojme rrugen drejt qytetit te Burses ku do te bejme aakomodimin ne hotel. Pasdite nen shoqerimin e guides do te vizitojme Tregun e pelhurave Koza Han, Xhamia Jeshile, Xhamia e Madhe etj. Fjetje ne Bursa.

Dita Katert: Pas mengjesit ne hotel vazhdojme rrugen drejt qytetit te Stambollit ku do te kalojme uren e Bosforit nga pjesa kontinenti Aziatik ne kontinentin Europian. Vizitat tona i fillojme direkt në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Bazilika e famshme Shën Sofia, Sarajet e Sulltanit etj Ne darke sipas deshires mund te perjetoni naten turke (Harem)

Dita e Peste: Pas mengjesit ne hotel do vizitojme Akuariumin me te madh te rajonit dhe me pas nisemi per ne Shqiperi, ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne Shqiperi parashikohet te jete naten vone.

 Perfshihen ne cmim:
* Transporti me autobus
* Akomodimi ne Hotel, 1 Nate ne Canakkale, 1 Nate ne Izmir, 1 Nate ne Bursa dhe 1 Nate ne Stamboll.
* Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit
* Vizitat sipas programit
* Guide shqiptare gjate gjithe udhetimit.

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 99 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 139 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel 3* +60 euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)

* Hyrja ne muzeun e luftes dhe kalaja Cimenlik (te dyja 2 euro)
* Hyrja ne qytetin e vjeter te Trojes (rreth 5 euro)
* Shen Sofia  60 turkish lira (rreth 8 euro)
* Sarajet e Sulltanit  60 turkish lira (rreth 8 euro)
* Akuariumi  15 euro * Turkish night – Harem 35 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, Lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:

* Pasaporta juaj per te hyre ne token turke duhet te jete e vlefshme 6 muaj para skadimit. (shume e rendesishme)
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi. * Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).