• Placeholder

Sofje, Shkup. 3 dite, €89. Nisja 07 Mars

89

Sofje, Shkup. 3 dite, €89. 

Nisje 07-09 Mars
Nisje 14-16 Mars

Category:

Sofje, Shkup. 3 dite, €89. 

Nisje 07-09 Mars
Nisje 14-16 Mars

Programi i detajuar 

Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus ne ora 05.00 te mengjesit, prane Korpusit, tek sheshi “Nene Tereza”, në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Darka në Hotel.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel. Pas mengjesit nisja për në Tiranë. Gajtë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mberritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje – ardhje, transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate udhetimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1.Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2.Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3.Siguracioni jetes ne udhetim ( i keshillushem

Cmimi per femijet:
0-2 vjec falas
2-12 vjec 50% te shumes se te rriturit
mbi 12 vjec pagese e plote.

Shtese per dhome single (+40€)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).