• Placeholder

Stamboll me autobus, 4 Dite, 85€/Person. Nisje 27 Shkurt

99

Datat e nisjes 

▶️27 Shkurt – 01 Mars, 85€/Person, 4 Dite (Hotel Vatan Asur Laleli 4 * ose i ngjashem)

▶️05 – 08 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4*)

▶️13 – 16 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4*  ose i ngjashem)

▶️20 – 23 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4*  ose i ngjashem)

▶️26 – 29 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4* ose i ngjashem)

▶️10 – 13 Prill, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4* ose i ngjashem)

▶️17 – 20 Prill, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4* ose i ngjashem)

Category:

Stamboll me autobus, 4 Dite, 85€/Person. 

Datat e nisjes 

▶️27 Shkurt – 01 Mars, 85€/Person, 4 Dite (Hotel Vatan Asur Laleli 4 * ose i ngjashem)

▶️05 – 08 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel  Mb Deluxe 4*)

▶️13 – 16 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4*  ose i ngjashem)

▶️20 – 23 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4*  ose i ngjashem)

▶️26 – 29 Mars, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4* ose i ngjashem)

▶️10 – 13 Prill, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4* ose i ngjashem)

▶️17 – 20 Prill, 99€/Person, 4 Dite (Hotel Mb Deluxe 4* ose i ngjashem)

Programi i detajuar

Dita e Parë : Nisja nga Tirana në oren 22.00 te nates te nje dite me pare dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter ne hyrje te qytetit dhe vazhdim I rruges drejt Stambollit. Akomodimi ne hotel.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitsa. Pas anijes shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës dhe vizite ne sheshin Taksim, Pasdite do vizitojme Miniaturk (parku ku ndodhen 105 objekte te minimizuara te vendeve me te vizituara ne ne te gjithe Turqine. . Gjate darkes organizim me shfaqje dhe muzike (Nata Turke) darke dhe pije pa limit (me deshire)

Dita e Tretë: Pas mengjesit ne hotel, vizite ne Akuariumin Florya, akuariumin me te madh ne rajon dhe me pas Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Sarajet e Sulltanit. Pasdite vizite ne pazarin e vjeter te qytetit.

Dita e Katërt: Nisja per ne Shqiperi heret ne mengjes (mengjesi i pergatitur ju jepet me vete), ndalese ne kthim ne Selanik, vizite panoramike e shkurter e Kulles se bardhe, Sheshi Aristoteli dhe Hagia Sophia. Vazhdimi I udhetimit drejt Tiranes ku mendohet te kthehemi naten vone.

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 3 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7/person (i detyrueshem)

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 60 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 85 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel 4* +45 shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia 60 turkish lira (rreth 10)
* Sarajet e Sulltanit 60 turkish lira (rreth 10)
* Akuariumi 15
* Miniaturk 5
* Turkish night – Harem 30 (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:

* Shume e rendesishme qe pasaporta te jete e vlefshme 6 muaj para skadimit
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).