• Placeholder

Struge-Oher-Mavrove, Cdo fundjave, 2 dite, €39

39

Struge – Oher – Mavrove, Cdo fundjave, 2 dite, €39

Category:

Struge – Oher- Mavrove, Cdo fundjave, 2 dite, €39

Programi i detajuar

►Dita e pare:Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire. Darke festive me muzike per grupin qe akomodohet ne hotel

►Dita e dyte:Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihen:
– Transporti vajtje-ardhje me autobus komod.
– Akomodimi 1 nate ne Hotel
– Mengjesi dhe darka
– Vizitat sipas programit.

Ne cmim nuk perfshihen:
-Gjithcka qe nuk permendet ne program
-Siguracion I shendetit (I keshillueshem por jo I detyruar)

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas nese akomodohen ne dhome me dy te rritur
2-12 vjec 50% ulje nese akomodohen ne dhome me dy te rritur

Dhome teke +20 euro shtese

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast k
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).