Beograd, Shkup, 3 dite, 95€. Nisje 5 Mars

Code: DFVHG
2 Nete - 3 Dite
Category:
  • https___specials-images.forbesimg.com_imageserve_1009688434_0x0
  • Belgrade-Knez-Mihailova-street-af958c3aa30c
  • destination-belgrade-06-1280×854
  • ships-in-the-harbor-royalty-free-image-847708760-1534340578
  • smartselectimage-2018
  • View-of-the-saint-sava-cathedral-in-Belgrade-Serbia-1

Beograd, Shkup, 3 dite, 95€.

Nisja dhe Kthimi   Tirane – Elbasan – Qafe Thane – Morine – Tirane
Koha e nisjes  05:00
Perfshihen
Transporti me autobus Akomodimi ne hotel
Mengjeset Guide shoqeruese
Nuk Perfshihen
Hyrjet ne muze
Drekat

Darka Shtese 10 eur/person (me deshire)

Programi i detajuar

Dita 1. Nisja nga Tirana ne oren 05:00, Pas kalimit te doganes se Qafe Thanes, i drejtohemi Maqedonise se Veriut ndalesen e pare turistike ne qytetin e Shkupit. Pas mbërritjes në Shkup, do te vizitojme atraksionet kryesore te qytetit si uren e gurte, Shtepine e Nene Terezes, Sheshin kryesor te qytetit me statujat e saj te larmishme. Carshine e vjeter dhe xhamine e Murat Pashes. Pas vizites se Shkupit do të nisemi për në Beograd, ku do të kalojmë nga lugina e Preshevës, aty ku gjendet minoriteti Shqiptar në Serbi. Pasdite mbërritja në Beograd, sistemimi në Hotel.

Dita 2. Mëngjesi në Hotel. Vizita jone ne qytet fillon me rrugen e Shkodraneve “Skadarska Ulica”, e me pas drej atraksioneve te tjera te qytetit si;  kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, Parlamenti i Serbisë, Bashkia e qytetit te Beogradit, Parku Kalemegdan ku gjenden rrenojat romake te qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila. Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Ne darke sipas deshires tuaj mund te shijoni nje shetitje 2 ore ne Danub me traget turistik dhe muzike.

Dita 3. Mëngjesi në Hotel. Nisja drejt Tiranes, ndalesë e shkurtër në Prishtinë ku do të vizitohet qëndra historike e qytetit si Monumenti i Pavarësisë “New Born”, bulevardi Nënë Tereza ku gjenden Teatri Kombëtar edhe Monumenti i Skënderbeut.
Pas vizites ne Prishtine, nisja për në Tiranë. Mbërritja në Tiranë gjatë darkës.

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).

Programi i detajuar

Dita 1. Nisja nga Tirana ne oren 05:00, Pas kalimit te doganes se Qafe Thanes, i drejtohemi Maqedonise se Veriut ndalesen e pare turistike ne qytetin e Shkupit. Pas mbërritjes në Shkup, do te vizitojme atraksionet kryesore te qytetit si uren e gurte, Shtepine e Nene Terezes, Sheshin kryesor te qytetit me statujat e saj te larmishme. Carshine e vjeter dhe xhamine e Murat Pashes. Pas vizites se Shkupit do të nisemi për në Beograd, ku do të kalojmë nga lugina e Preshevës, aty ku gjendet minoriteti Shqiptar në Serbi. Pasdite mbërritja në Beograd, sistemimi në Hotel.

Dita 2. Mëngjesi në Hotel. Vizita jone ne qytet fillon me rrugen e Shkodraneve “Skadarska Ulica”, e me pas drej atraksioneve te tjera te qytetit si;  kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, Parlamenti i Serbisë, Bashkia e qytetit te Beogradit, Parku Kalemegdan ku gjenden rrenojat romake te qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila. Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Ne darke sipas deshires tuaj mund te shijoni nje shetitje 2 ore ne Danub me traget turistik dhe muzike.

Dita 3. Mëngjesi në Hotel. Nisja drejt Tiranes, ndalesë e shkurtër në Prishtinë ku do të vizitohet qëndra historike e qytetit si Monumenti i Pavarësisë “New Born”, bulevardi Nënë Tereza ku gjenden Teatri Kombëtar edhe Monumenti i Skënderbeut.
Pas vizites ne Prishtine, nisja për në Tiranë. Mbërritja në Tiranë gjatë darkës.

Ne cmim përfshihet:
* Transporti sipas programit me autoubuz komod
* Akomodimi per 2 nete ne hotel 4 yje lluksoz ne qender te Beogradit
*  Mengjeset gjate qendrimit ne hotel
* Guida (Shoqeruesi) ne destinacionet turistike
* Taksat Turistike
* Shtese per darken 10 eur/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas nese akomodohen ne dhome me dy te rritur
2-12 vjec 50% ulje nese akomodohen ne dhome me dy te rritur

Dhome teke +30%  shtese

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).