Manastiri Ostrog – Perast – Budva, 2 dite, €45. Nisja 6 Mars

Code: DFVHG
2 Dite - 1 Nate
Category:
  • special-tours-perast-and-our-lady-of-the-rocks-702717
  • perast-our-lady-of-the-rocks-1155×675
  • unnamed
  • Ostrog-Monastery-Montenegro
  • monastery-the-jail_1
  • 4709bd65ee9fec6134ad29b24d39e2ce
  • 1651431c-2b8d-487b-ba8a-a57037cae5b9

Manastiri Ostrog – Perast – Budva, 2 dite, €45. Nisja 6 Mars

Nisja  Tirane
Koha e nisjes  06:00
Perfshihen
Transporti me autobus Akomodimi per 1 nate ne Budva
Mengjesi Guide shoqeruese
Nuk Perfshihen
Hyrjet ne muze
Dreka + Darka

Programi i detajuar

►Dita e pare:Ora 06.00 nisja nga Tirana. Mbërritja në Danilov Grad dhe agjërimi në Manastirin Ostroski. Manastiri Ostrog është një manastir i Kishës Ortodokse Serbe i vendosur me një sfond pothuajse vertikal, i ngritur në shkëmbin e madh të Ostroska Greda, Mali i Zi. Ai i kushtohet Shën Vasilit të Ostrogut, i cili u varros këtu. Nga manastiri, ju mund të shihni një pamje të mrekullueshme të fushës së Bjelopavlici. Manastiri ndodhet në Komunën e Danilovgradit, 50 km nga Podgorica dhe 15 km nga Niksic. Manastiri Ostrog është vendi më i popullarizuar i pelegrinazhit në Malin e Zi. Nisja për në Budva me një ndalesë në Delta City Mall. Akomodimi në Budva. 

►Dita e dyte: Pas mengjesit nisemi per ne Perast ku do te vizitojme një nga dy ishujt simpatikë të vendosur në Gjirin e Kotorrit. Aty ndodhet një kishë katolike romake (Gospa Od Skrpjela – The lady of rocks), një muze dhe një dyqan suveniresh.  Konsiderohet si një nga atraksionet kryesore turistike në këtë pjesë të Adriatikut për shkak të legjendës së origjinës dhe bukurisë joreale. Kthehemi ne Budva per nje vizite te shkurter te qytetit dhe me pas i drejtohemi Tiranes. 

Ne cmim perfshihen:
– Transporti vajtje-ardhje me autobus komod.
– Akomodimi 1 nate ne Hotel
– Mengjesi
– Vizitat sipas programit.

Ne cmim nuk perfshihen:
-Gjithcka qe nuk permendet ne program
-Siguracion I shendetit (I keshillueshem por jo I detyruar)

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas nese akomodohen ne dhome me dy te rritur
2-12 vjec 50% ulje nese akomodohen ne dhome me dy te rritur

Dhome teke +20 euro shtese

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast k
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).

Programi i detajuar

►Dita e pare:Ora 06.00 nisja nga Tirana. Mbërritja në Danilov Grad dhe agjërimi në Manastirin Ostroski. Manastiri Ostrog është një manastir i Kishës Ortodokse Serbe i vendosur me një sfond pothuajse vertikal, i ngritur në shkëmbin e madh të Ostroska Greda, Mali i Zi. Ai i kushtohet Shën Vasilit të Ostrogut, i cili u varros këtu. Nga manastiri, ju mund të shihni një pamje të mrekullueshme të fushës së Bjelopavlici. Manastiri ndodhet në Komunën e Danilovgradit, 50 km nga Podgorica dhe 15 km nga Niksic. Manastiri Ostrog është vendi më i popullarizuar i pelegrinazhit në Malin e Zi. Nisja për në Budva me një ndalesë në Delta City Mall. Akomodimi në Budva. 

►Dita e dyte: Pas mengjesit nisemi per ne Perast ku do te vizitojme një nga dy ishujt simpatikë të vendosur në Gjirin e Kotorrit. Aty ndodhet një kishë katolike romake (me të njëjtin emër), një muze dhe një dyqan suveniresh.  Konsiderohet si një nga atraksionet kryesore turistike në këtë pjesë të Adriatikut për shkak të legjendës së origjinës dhe bukurisë joreale. Kthehemi ne Budva per nje vizite te shkurter te qytetit dhe me pas i drejtohemi Tiranes. 

Ne cmim perfshihen:
– Transporti vajtje-ardhje me autobus komod.
– Akomodimi 1 nate ne Hotel
– Mengjesi
– Vizitat sipas programit.

Ne cmim nuk perfshihen:
-Gjithcka qe nuk permendet ne program
-Siguracion I shendetit (I keshillueshem por jo I detyruar)

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas nese akomodohen ne dhome me dy te rritur
2-12 vjec 50% ulje nese akomodohen ne dhome me dy te rritur

Dhome teke +20 euro shtese

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast k
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).