Vjeshte ne Splendid Conference & Spa 5*, Budva nga 80€/person

Code: DFVHG
2 Nete - 3 Dite
Category:
  • DBV_70863_HTL_Splendid_Montenegro_0712_01
  • IMGP1800
  • Junior-Suite-Bedroom-Abi-dOru-Hotel-Spa
  • Junior-Suite-Bedroom-02-Abi-dOru-Hotel-Spa-new
  • ac56cfd0c3232759ca1885f264f0e03d
  • unnamed
  • 219912865
Perjetoni Eksperiencen Magjike te Vjeshtes ne Splendid Resort & Spa 5*, ne Budva
Perfshihen
Akomodimi per 2 nete me Mengjes (BB) ose me mengjes dhe darke (HB) Perdorimi i pishines se brendshme
20% ulje ne trajtimet Spa Sauna, Lounge, Fittnes.
Sherbime te tjera 
Early check in/ late ch
Free Wifi, Parking

Nga e Diela në te Enjte :

cmimi: 80 eur / person me mëngjes
cmimi: 120 eur / person me mëngjes dhe darkë

*Paketa e fundjavës

cmimi: 96 eur / person me mëngjes
cmimi: 136 eur / person me mëngjes dhe darkë

Suplementi i drekes 16 eur per person/dite

Oferta e vlefshme për periudhën 01 tetor- 31 Mars 2021
(Oferte e jo e vlefshme per gjate datave te Vitit te Ri 23/12 – 05/01)

Në cmim përfshihet:
✅Akomodimi ne hotel 2 netë / 3 ditë
✅Koncepti perkates
✅Përdorim falas i pishinës së brëndshme , sauna , lounge, fittness
✅20% ulje ne trajtimet Spa
✅Early check in/ late ch

Bonus – Akomodim falas per 1 femije deri 11.9 vjec
(ne dhome bashke me dy te rritur).

 

Perjetoni Eksperiencen Magjike te Vjeshtes ne Splendid Resort & Spa 5*, ne Budva

Nga e Diela në te Enjte :

cmimi: 80 eur / person me mëngjes
cmimi: 120 eur / person me mëngjes dhe darkë

*Paketa e fundjavës

cmimi: 96 eur / person me mëngjes
cmimi: 136 eur / person me mëngjes dhe darkë

Suplementi i drekes 16 eur per person/dite

Oferta e vlefshme për periudhën 01 tetor- 31 Mars 2021
(Oferte e jo e vlefshme per gjate datave te Vitit te Ri 23/12 – 05/01)

Në cmim përfshihet:
✅Akomodimi ne hotel 2 netë / 3 ditë
✅Koncepti perkates
✅Përdorim falas i pishinës së brëndshme , sauna , lounge, fittness
✅20% ulje ne trajtimet Spa
✅Early check in/ late ch

Bonus – Akomodim falas per 1 femije deri 11.9 vjec
(ne dhome bashke me dy te rritur).

Shenim:
* Hyrja ne Malin e Zi mund te behet me Karte ID ose me pashaporte.
* Per momentin per hyrjen ne Malin e zi duhet te beni testin Serologjik
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).