Stamboll me autobus, 4 Dite, nga 89€/Person. Nisja 4, 12, 19 dhe 25 Mars 2021

Code: LMJUYH
4Dite/3 Nete
Category:
  • image_processing20200107-4-1gkta6n
  • turkey-istanbul.adapt.1900.1
  • Istanbul-Background
  • 46885527

Stamboll me autobus, 4 Dite, nga 89€/Person.

Nisja / Kthimi Tirane, Durres, Elbasan dhe Kavaje
Koha e nisjes Ora 18:00 te nje dite me pare nga Tirana
PERFSHIHEN
Transport vajtje ardhje Akomodimi ne hotel ne Laleli per 3 nete
4 dite Guide shoqeruese
NUK PERFSHIHEN
Hyrjet ne muze
Drekat dhe Darkat

Programi i detajuar
Dita e Parë : Nisja nga Tirana në oren 18.00 te nje dite me pare dhe udhëtimi me autobus nepermjet Qafe Thanes. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter ne Shkup dhe vazhdimi i rruges drejt Bullgarise. Me pas vazhdojme udhetimin drejt Stambollit. Akomodimi ne hotel, mbremje e lire.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitsa. Pas anijes shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës dhe vizite ne sheshin Taksim, Pasdite do vizitojme Miniaturk (parku ku ndodhen 105 objekte te minimizuara te vendeve me te vizituara ne ne te gjithe Turqine. Gjate darkes organizim me shfaqje dhe muzike (Nata Turke) darke dhe pije pa limit (me deshire)

Dita e Tretë: Pas mengjesit ne hotel, vizite ne Akuariumin Florya, akuariumin me te madh ne rajon dhe me pas Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Sarajet e Sulltanit. Pasdite vizite ne pazarin e vjeter te qytetit. Me deshire vizite ne AVM Historia shopping center.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Shqiperi, ndalese ne kthim ne Shkup, vizite panoramike e qytetit. Vazhdimi I udhetimit drejt Tiranes ku mendohet te kthehemi naten vone.

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 3 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7 euro/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 35 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 65 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel 4* +35 euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia (falas)
* Sarajet e Sulltanit 90 turkish lira (rreth 10 euro)
* Akuariumi 15 euro
* Miniaturk 5 euro
* Turkish night – Harem 30 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).

Programi i detajuar
Dita e Parë : Nisja nga Tirana në oren 18.00 te nje dite me pare dhe udhëtimi me autobus nepermjet Qafe Thanes. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter ne Shkup dhe vazhdimi i rruges drejt Bullgarise. Me pas vazhdojme udhetimin drejt Stambollit. Akomodimi ne hotel, mbremje e lire.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitsa. Pas anijes shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës dhe vizite ne sheshin Taksim, Pasdite do vizitojme Miniaturk (parku ku ndodhen 105 objekte te minimizuara te vendeve me te vizituara ne ne te gjithe Turqine. Gjate darkes organizim me shfaqje dhe muzike (Nata Turke) darke dhe pije pa limit (me deshire)

Dita e Tretë: Pas mengjesit ne hotel, vizite ne Akuariumin Florya, akuariumin me te madh ne rajon dhe me pas Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Sarajet e Sulltanit. Pasdite vizite ne pazarin e vjeter te qytetit. Me deshire vizite ne AVM Historia shopping center.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Shqiperi, ndalese ne kthim ne Shkup, vizite panoramike e qytetit. Vazhdimi I udhetimit drejt Tiranes ku mendohet te kthehemi naten vone.

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 3 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7 euro/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 35 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 65 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel 4* +35 euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia (falas)
* Sarajet e Sulltanit 90 turkish lira (rreth 10 euro)
* Akuariumi 15 euro
* Miniaturk 5 euro
* Turkish night – Harem 30 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).