Stamboll me autobus, 2Nete/4Dite, nga 79€/Person. Nisja 4, 11 Mars 2021

Code: LMJUYH
4Dite/2Nete
Category:
  • image_processing20200107-4-1gkta6n
  • turkey-istanbul.adapt.1900.1
  • Istanbul-Background
  • 46885527
  • p
  • 0049dca3ff21c076d8dd6deb44f4f4ad
  • f66b0adff8f89e5e348e888d7c820f68

Stamboll me autobus, 2Nete/4Dite, nga 79€/Person. Nisja 4, 11 Mars 2021

Nisja / Kthimi Tirane, Durres, Elbasan dhe Kavaje
Koha e nisjes Ora 12:00 nga Tirana
PERFSHIHEN
Transport vajtje – ardhje Akomodimi ne hotel ne Laleli per 2 nete
4 dite Guide shoqeruese
NUK PERFSHIHEN
Hyrjet ne muze
Drekat dhe Darkat

Programi i detajuar
Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 12.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Shkupit dhe Sofjes për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mberritja në Stamboll rreth orës 08.00, vizite e Akuariumit me te madh te qytetit dhe me pas akomodimi ne hotel. Pas 1 ore pushim nisemi per  Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Vizite ne Grand Bazzar.   Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Vizite ne Sheshin Taksim dhe Muzeun Miniaturk. Pasdite e lire. Me deshire organizim per Naten Turke. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë nëpërmjet Sofjes she Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë,

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 2 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7 euro/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 20 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 35 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel  +30 euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia (falas)
* Sarajet e Sulltanit 90 turkish lira (rreth 10 euro)
* Akuariumi 15 euro
* Miniaturk 5 euro
* Turkish night – Harem 30 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).

Programi i detajuar
Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 13.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Shkupit dhe Sofjes për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mberritja në Stamboll rreth orës 08.00, vizite e Akuariumit me te madh te qytetit dhe me pas akomodimi ne hotel. Pas 1 ore pushim nisemi per  Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Vizite ne Grand Bazzar.   Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Vizite ne Sheshin Taksim dhe Muzeun Miniaturk. Pasdite e lire. Me deshire organizim per Naten Turke. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë nëpërmjet Sofjes she Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë,

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 2 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7 euro/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 40 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 60 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel +30 eur euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia (falas)
* Sarajet e Sulltanit 90 turkish lira (rreth 10 euro)
* Akuariumi 15 euro
* Miniaturk 5 euro
* Turkish night – Harem 30 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).