Struge-Oher-Mavrove, 2 dite, €39. Nisja cdo fundjave

Code: DFVHG
2 Dite - 1 Nate
Category:
  • Свети Наум
  • Church of St. John at Kaneo
  • img1
  • image
  • Church-of-St-John-at-Kaneo
  • 980x551_1567618650
  • 6d009e4fb77931c9defc046b35b4f81e

Struge-Oher-Mavrove, 2 dite, €39. Nisja 2 Janar dhe cdo fundjave

Nisja  Tirane
Koha e nisjes  07:00
Perfshihen
Transporti me autobus Akomodimi
Mengjes dhe darke Guide shoqeruese
Nuk Perfshihen
Hyrjet ne muze
Dreka

Programi i detajuar

►Dita e pare:Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge, vizite e burimit te Drinit te Zi, Shetitorja e qytetit dhe pazari. Me pas vijojme udhetimin tone ne Oher (destinacioni kryesor i turisteve ne Maqedonine e Veriut). Vizite qytetit te vjeter, Amfiteatrit, Kisha e Shen Johan Caneo dhe Kalaja e qytetit. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire.

►Dita e dyte:Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Ndalese e shkurter per kafe dhe mberritja ne Mavrove pas 2 oresh. Do te kemi mundesine te bejme ski ose xhiro me teleferik. Dreke e lire dhe ne oren 16 nisja per ne Shqiperi.  Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihen:
– Transporti vajtje-ardhje me autobus komod.
– Akomodimi 1 nate ne Hotel
– Mengjesi dhe darka
– Vizitat sipas programit.

Ne cmim nuk perfshihen:
-Gjithcka qe nuk permendet ne program
-Siguracion I shendetit (I keshillueshem por jo I detyruar)

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas nese akomodohen ne dhome me dy te rritur
2-12 vjec 50% ulje nese akomodohen ne dhome me dy te rritur

Dhome teke +20 euro shtese

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast k
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).

Programi i detajuar

►Dita e pare:Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge, vizite e burimit te Drinit te Zi, Shetitorja e qytetit dhe pazari. Me pas vijojme udhetimin tone ne Oher (destinacioni kryesor i turisteve ne Maqedonine e Veriut). Vizite qytetit te vjeter, Amfiteatrit, Kisha e Shen Johan Caneo dhe Kalaja e qytetit. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire.

►Dita e dyte:Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Ndalese e shkurter per kafe dhe mberritja ne Mavrove pas 2 oresh. Do te kemi mundesine te bejme ski ose xhiro me teleferik. Dreke e lire dhe ne oren 16 nisja per ne Shqiperi.  Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihen:
– Transporti vajtje-ardhje me autobus komod.
– Akomodimi 1 nate ne Hotel
– Mengjesi dhe darka
– Vizitat sipas programit.

Ne cmim nuk perfshihen:
-Gjithcka qe nuk permendet ne program
-Siguracion I shendetit (I keshillueshem por jo I detyruar)

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas nese akomodohen ne dhome me dy te rritur
2-12 vjec 50% ulje nese akomodohen ne dhome me dy te rritur

Dhome teke +20 euro shtese

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast k
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 3 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).