Lugina e Valbones, 2 Dite, 45€/Person. Nisja date 6 Mars 2021

Code: NBHTY
2 Dite / 1 Nate
Category:
  • Pejzhazh_Valbone
  • maxresdefault
  • images
  • hotel-restaurant-fusha
  • 19000823853_7579e9a025_b
  • 94365301_590518024887333_8961335836258616989_n

Lugina e Valbones, 2 Dite, 45€/Person.

Nisja/Kthimi Tirane
Koha e nisjes Ora 05:00.
PERFSHIHEN
Transporti Akomodimi me mengjes dhe darke
2 dite Guide shoqeruese
NUK PERFSHIHEN
Gjithcka qe nuk eshte permendur me siper

Programi i detajuar

Dita e pare

Nisja ne oren 5:00 te mengjesit nga Tirana ku do ti drejtohemi kufirit te Morines per te kaluar ne Kosove, ndalesa te vogla gjate rruges dhe mberritja ne Gjakove, Vizite e shkurter e qytetit dhe kohe e lire per dreke. Pas dreke i drejtohemi Lugines se Valbones (ndalese ne liqenine e Xhemes dhe Mullirin e vjeter te ujit) ku do te bejme edhe akomodimin tone ne nje nga hotelet e zones. Darka ne hotel me peshk trofte ose mish qingji, fli, etj e organizuar festive me muzike me DJ

Dita e dyte

Pas mengjesit ne hotel do te vazhdojme eksplorimin e Valbones, ku do te vizitojme Ujvaren e Rrogamit. Do te vazhdojme ecjen ne kembe deri ne fillimin e lagjes se fundit te Valbones te quajtur, Gjelaj. Aty do te kemi mundesine te shikojme pjesen me terheqese, fundin e lugines ku te gjitha majat e maleve jane mbi 2300 – 2400 m. Sipas mundesive dhe deshires tuaj do te ngjitemi deri ne rrjedhen e ujvares ku qe aty shfaqet nje pamje piktoreske e Lugines se Valbones.

Pas vizites me automjetin tone do ti drejtohemi qytetit te Prizrenit per nje vizite te shkurter te ketij qyteti piktoresk dhe kulture. Pas vizites ne Prizren kthimi per ne Tirane ku mendohet te vijme ne darke

Ne cmim përfshihen:
*  Transporti me autobus
* Akomodimi 1 nate ne hotel Fusha e Gjes (cdo dhome me banjo personale)
* Darka e dites se pare
* Mengjesi
* Guide shoqeruese

Cmimet e femijeve
➤Femijet  0-2 vjec falas
Femijet 2 – 12 vjec paguajne 30 euro

——————————————————–
SHENIME
► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.
► Nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte.
►Me ligjin e ri te miratuar kete vit, nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure

Programi i detajuar

Dita e pare

Nisja ne oren 5:00 te mengjesit nga Tirana ku do ti drejtohemi kufirit te Morines per te kaluar ne Kosove, ndalesa te vogla gjate rruges dhe mberritja ne Gjakove, Vizite e shkurter e qytetit dhe kohe e lire per dreke. Pas dreke i drejtohemi Lugines se Valbones (ndalese ne liqenine e Xhemes dhe Mullirin e vjeter te ujit) ku do te bejme edhe akomodimin tone ne nje nga hotelet e zones. Darka ne hotel me peshk trofte ose mish qingji, fli, etj e organizuar festive me muzike me DJ

Dita e dyte

Pas mengjesit ne hotel do te vazhdojme eksplorimin e Valbones, ku do te vizitojme Ujvaren e Rrogamit. Do te vazhdojme ecjen ne kembe deri ne fillimin e lagjes se fundit te Valbones te quajtur, Gjelaj. Aty do te kemi mundesine te shikojme pjesen me terheqese, fundin e lugines ku te gjitha majat e maleve jane mbi 2300 – 2400 m. Sipas mundesive dhe deshires tuaj do te ngjitemi deri ne rrjedhen e ujvares ku qe aty shfaqet nje pamje piktoreske e Lugines se Valbones.

Pas vizites me automjetin tone do ti drejtohemi qytetit te Prizrenit per nje vizite te shkurter te ketij qyteti piktoresk dhe kulture. Pas vizites ne Prizren kthimi per ne Tirane ku mendohet te vijme ne darke

Ne cmim përfshihen:
*  Transporti me autobus
* Akomodimi 1 nate ne hotel Fusha e Gjes (cdo dhome me banjo personale)
* Darka e dites se pare e organizuar me muzike me DJ
* Mengjesi
* Guide shoqeruese

Cmimet e femijeve
Femijet deri ne moshen 12 vjec paguajne 30 euro

——————————————————–
SHENIME
► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.
► Nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte.
►Me ligjin e ri te miratuar kete vit, nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure