Viti i Ri ne Stamboll, 5Dite/3Nete, nga 139€/Person. 30 Dhjetor

Code: LMJUYH
4 Dite / 3 Nete
Category:
  • image_processing20200107-4-1gkta6n
  • turkey-istanbul.adapt.1900.1
  • Istanbul-Background
  • 46885527

Viti i Ri ne Stamboll me autobus

Nisja / Kthimi Tirane
Koha e nisjes Ora 15:00 te dates 30 Dhjetor
PERFSHIHEN
Transport me autobus Akomodimi ne hotel me mengjes
Darka e Vitit te Ri me pije pa limit dhe muzike Guide shoqeruese
NUK PERFSHIHEN
Hyrjet ne muze
Drekat dhe Darkat (1 darke e perfshire ne cmim)

Programi i detajuar
Dita e Parë dhe e Dyte: Nisja nga Tirana në oren 15.00 te dates 30 Dhjetor dhe udhëtimi me autobus nepermjet Qafe Thanes. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter ne Shkup dhe vazhdimi i rruges drejt Bullgarise. Me pas vazhdojme udhetimin drejt Stambollit. Mberritja ne Stamboll date 31 Dhejtor. Pasdite e lire.  Akomodimi ne hotel, dhe pregatitja per Darken e Vitit te Ri (Pije pa limit dhe Muzike).

Dita e Tretë: Mengjesi në hotel. Paradite lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitsa. Pas anijes shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës dhe vizite ne sheshin Taksim, Pasdite do vizitojme Miniaturk (parku ku ndodhen 105 objekte te minimizuara te vendeve me te vizituara ne ne te gjithe Turqine. Gjate darkes organizim me shfaqje dhe muzike (Nata Turke) darke dhe pije pa limit (me deshire)

Dita e Katert: Pas mengjesit ne hotel, vizite ne Akuariumin Florya, akuariumin me te madh ne rajon dhe me pas Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Sarajet e Sulltanit. Pasdite vizite ne pazarin e vjeter te qytetit. Me deshire vizite ne AVM Historia shopping center.

Dita e Peste: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Shqiperi, ndalese ne kthim ne Shkup, vizite panoramike e qytetit. Vazhdimi I udhetimit drejt Tiranes ku mendohet te kthehemi naten vone.

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 3 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Darka e vitit te Ri e perfshire ne cmim me pije alkoolike dhe jo alkoolike dhe muzike
6. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7 euro/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 85 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 105 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel 4* +45 euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia (falas)
* Sarajet e Sulltanit 90 turkish lira (rreth 10 euro)
* Akuariumi 15 euro
* Miniaturk 5 euro
* Turkish night – Harem 70 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).

Programi i detajuar
Dita e Parë dhe e Dyte: Nisja nga Tirana në oren 15.00 te dates 30 Dhjetor dhe udhëtimi me autobus nepermjet Qafe Thanes. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter ne Shkup dhe vazhdimi i rruges drejt Bullgarise. Me pas vazhdojme udhetimin drejt Stambollit. Mberritja ne Stamboll date 31 Dhejtor. Pasdite e lire.  Akomodimi ne hotel, dhe pregatitja per Darken e Vitit te Ri.

Dita e Tretë: Mengjesi në hotel. Paradite lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitsa. Pas anijes shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës dhe vizite ne sheshin Taksim, Pasdite do vizitojme Miniaturk (parku ku ndodhen 105 objekte te minimizuara te vendeve me te vizituara ne ne te gjithe Turqine. Gjate darkes organizim me shfaqje dhe muzike (Nata Turke) darke dhe pije pa limit (me deshire)

Dita e Katert: Pas mengjesit ne hotel, vizite ne Akuariumin Florya, akuariumin me te madh ne rajon dhe me pas Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Sarajet e Sulltanit. Pasdite vizite ne pazarin e vjeter te qytetit. Me deshire vizite ne AVM Historia shopping center.

Dita e Peste: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Shqiperi, ndalese ne kthim ne Shkup, vizite panoramike e qytetit. Vazhdimi I udhetimit drejt Tiranes ku mendohet te kthehemi naten vone.

Ne cmim perfshihet:
1. Udhetim vajtje-ardhje, transfertat dhe shetitjet me autobus.
2. Akomodim ne hotel per 3 nete qendrimi.
3. Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate qendrimit jashte Shqiperise.
5. Darka e vitit te Ri e perfshire ne cmim me pije alkoolike dhe jo alkoolike dhe muzike
6. Anije ne Bosfor rreth 2 ore e gjysem ekstra 7 euro/person

Politikat e femijeve
0-2 vjec falas
2-5.9 vjec 85 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)
6-11.9 vjec 105 euro (akomodim ne dhome bashke me dy te rritur)

Dhome single (Hotel 4* +45 euro shtese)

Tarifat e hyrjeve ne muze dhe aktivitetet e tjera (jo me detyrim)
* Shen Sofia (falas)
* Sarajet e Sulltanit 90 turkish lira (rreth 10 euro)
* Akuariumi 15 euro
* Miniaturk 5 euro
* Turkish night – Harem 70 euro (ne cmim perfshihen transport nga hoteli ne anije, lundrim me anijen Pereme 4 ore gjate darkes, darka me pije pa limit, show me valle dhe kercime tradicionale turke, kohe e lire per kercim)

Shenim:
* Per te bere rezervimin duhet te behet 30% e shumes totale dhe pjesa e mbetur te mbyllet 10 dite para nisjes.
* Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia doganore per problematike pasaportash dhe nuk behet kthim pagese ne rast kthimi.
* Turi realizohet per minimum 25 persona (ne rast te mos plotesimit te numrit te personave agjensia ka te drejte te kanceloje 5 dite para dhe te beje kthimin e plote te pageses se paguar nga ana e klientit.
* Ne rast kancelimi nga ana e klienteve (kur kancelimi eshte 10 dite para nisjes mbahet shuma e paguar 30% dhe ne rast kancelimi brenda 10 diteshit te fundit pagesa eshte e pakthyeshme).